طرز تهیه آلبالو پلو
آلبالو 0/5 کیلو
شکر 250 گرم
گوشت چرخکرده 250 گرم
برنج 4 پیمانه
پیاز 1 عدد متوسط
نمک به مقدار لازم
فلفل وزردچوبه و دارچین به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا سر و دم آلبالو ها را کنده و هسته آنها را در می آوریم و لا به لای
آنها شکر میریزیم و میگذاریم روی حرارت ملایم تا آرام آرام بپزد.
مقدار شکر بستگی به ذائقه شما دارد اگر دوست دارید شیرین تر باشد شکر
بیشتر و اگر ترش تر دوست دارید شکر کمتری بریزید. پیاز را در گوشت چرخکرده
رنده کرده و مقداری هم نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرده و مخلوط می
کنیم و سپس آن را به صورت کوفته قلقلی های ریز در می آوریم و با مقدار
کمی روغن تفت می دهیم وقتی کمی سرخ شدند مقداری دارچین روی آن می پاشیم و
بعد از یکی دو دقیقه کوفته ها را از روی حرارت برمیداریم.
برنج
را هم آبکش می کنیم و سپس کف قابلمه مورد نظر را سیب زمینی یا نان گذاشته
مقداری روغن مایع و کمی هم از شربت آلبالویی که آماده کرده ایم می ریزیم.
سپس یک لایه برنج یک مقدار از کوفته ها و یک مقدار از آلبالو (بدون آب)
میریزیم و همینطور ادامه می دهیم تا کل مواد تمام شود.
سپس دو
سه قاشق از شربت را روی برنج ریخته و با حرارت متوسط روی اجاق گاز
میگذاریم تا برنج بخار کند بعد از اینکه بخار کرد نصف استکان از شربت را
روی برنج ریخته حرارت را کم کرده و میگذاریم تا دم بکشد. برای تزئین می
توانید از خلال پسته و بادام استفاده کنید.
منبع: http://www.jazzaab.net/news_detail_3393.html